loading...
باید ها و نباید های برنامه نویسی کودکان
عشق به کودکان بازدید : 42 دوشنبه 29 فروردین 1401 نظرات (0)

از طرف دیگر، اگر نیاز به اضافه کردن صفحه های دیگر آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا به برنامه خود دارید، می توانید این کار را با کلیک بر روی دکمه افزودن صفحه در بالا انجام دهید، در حالی که برای حذف آنها فقط آنها را انتخاب کرده و از دکمه حذف صفحه در کنار آن استفاده کنید.

زمانی که مناسب تشخیص دادید، می‌توانید برنامه توسعه‌یافته را با کلیک بر روی منوی پروژه‌ها، واقع در بالا سمت چپ، و انتخاب مورد ذخیره پروژه متصل به آن، ذخیره کنید. برای دانلود برنامه در رایانه شخصی خود، به جای آن، گزینه Export the selected project (.aia) را به رایانه من که همیشه می توانید در همان منو پیدا کنید، انتخاب کنید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد استفاده و عملکرد MIT App Inventor می توانید به راهنمای کاربری رسمی این سرویس مراجعه کنید.

آموزش برنامه نویسی آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا بازی های اندروید

وحدت

منابعی که در سطرهای قبلی اشاره کردم می توانند برای برنامه نویسی بازی های اندروید نیز استفاده شوند، اما صادقانه بگویم، آنها دقیقا ایده آل نیستند. بهترین راه حل، در این مورد، بدون شک استفاده از نرم افزارهای ad hoc مانند Unity است که یک محیط توسعه یکپارچه بین پلتفرمی است که به ایجاد شبیه سازی های سه بعدی و دو بعدی متعدد اختصاص یافته است.

به لطف آن، امکان ایجاد بازی های ویدیویی از هر نوع، شخصی سازی کامل آنها و به دست آوردن یک محصول نهایی با کیفیت بالا وجود دارد. یونیتی برای ویندوز و macOS در دسترس است و می‌توان آن را به‌صورت رایگان مورد استفاده قرار  آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا داد، البته تا زمانی که شخص حقوقی که نماینده افرادی است که از آن استفاده می‌کنند، بیش از 100000 دلار درآمد یا جذب سرمایه ایجاد نکند. در غیر این صورت، باید از یکی از انواع پولی برنامه استفاده کنید (با هزینه های شروع از 25 دلار در ماه با صورتحساب سالانه)

برای دانلود نسخه رایگان Unity در رایانه شخصی خود، به وب سایت برنامه بروید و ایرانیان سایبر بر روی دکمه شروع کار کلیک کنید. در صفحه جدید نمایش داده شده، روی دکمه Try Personal که در ستون Personal پیدا می کنید کلیک کنید، کادر کنار Accept Terms را علامت بزنید و روی دکمه Download Unity Hub کلیک کنید

پس از اتمام دانلود، اگر از ویندوز استفاده می کنید، فایل exe به دست آمده را باز کرده و در پنجره ای که روی صفحه نمایش داده می شود، روی دکمه های Yes و Next کلیک کنید. سپس کادر کنار شرایط موافقتنامه مجوز را آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا می‌پذیرم علامت بزنید، سه بار متوالی روی دکمه Next کلیک کنید و برای نتیجه‌گیری، روی دکمه Install کلیک کنید.

از طرف دیگر، اگر از macOS استفاده می کنید، بسته dmg. دانلود شده را باز کنید و نماد برنامه را به پوشه Applications در رایانه خود بکشید. سپس، روی آن کلیک راست کرده، مورد Open را از منوی زمینه انتخاب کنید و دکمه Open را در پنجره پاپ آپ روی صفحه فشار دهید تا محدودیت های اعمال شده توسط اپل بر روی برنامه های توسعه دهندگان غیرمجاز را دور بزنید (عملیاتی که باید فقط در اولین شروع انجام شود).

پس از ظاهر شدن پنجره نرم افزار، با حساب Unity خود وارد شوید. اگر هنوز ثبت نام نکرده اید، با کلیک بر روی دکمه های Work Offline و New از این مرحله رد شوید، نام پروژه خود را در فیلد مربوطه تایپ کنید و یک الگو را از لیست زیر انتخاب کنید و بین دوبعدی و سه بعدی انتخاب کنید. سپس روی دکمه Create project واقع در پایین سمت راست کلیک کنید.

پس از انجام این کار، در نهایت می توانید استفاده از ویرایشگر Unity را شروع آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا کنید، که به سه قسمت مختلف تقسیم شده است، که هر کدام به یک جزء متفاوت از گردش کار اختصاص داده شده است: در سمت چپ پانل Hierarchy را خواهید دید که به شما امکان می دهد مدیریت کنید.

 عناصر موجود در صحنه، در سمت راست پنل Inspector را خواهید دید که به شما امکان می دهد ویژگی های عناصر انتخاب شده در پانل اول را مشاهده و تغییر دهید، در حالی که ناحیه پروژه، واقع در پایین، برای مدیریت استفاده می شود. منابعی که پروژه را تشکیل می دهند. اما در مرکز، بیننده را پیدا می کنید.

برای ایجاد صحنه های جدید، یعنی سطوح و محیط های بازی، آیتم File و آیتم New Scene را از نوار منوی Unity انتخاب کنید. اگر می خواهید بازی را تست کنید، به جای آن، روی دکمه Play در بالا کلیک کنید. اگر احساس می کنید باید تغییرات بیشتری در پروژه آموزش برنامه نویسی ایجاد کنید، به یاد داشته باشید که با کلیک مجدد روی دکمه Play، حالت تست را غیرفعال کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 305
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 40
  • آی پی دیروز : 49
  • بازدید امروز : 73
  • باردید دیروز : 79
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 235
  • بازدید ماه : 1,063
  • بازدید سال : 8,537
  • بازدید کلی : 26,397